SPAAR MEE MET DIT UNIEK ART PROJECT! En win een art bottle!

Per aankoopschijf van 50 bij elke deelnemende handelaar ontvangt u een 7Sins sticker. Deze kleeft u op uw spaarkaart.

Hebt u een volledige spaar- kaart, vul uw gegevens in en geef deze dan af bij een deelnemende handelaar.

Op 31/08/20 zal er bij elke deel- nemende handelaar 1 of meer- dere winnaars gekozen worden die een Art Bottle ontvangen.

The artists

Nitra Art

Nitra werd geboren op de 27ste november 1985 in Rwanda. Hij verhuisde naar België als jongetje van 9 jaar, Nitra is daardoor opgegroeid tussen 2 culturen.

STIJL: In zijn werk is duidelijk zichtbaar hoe hij in staat is het beste van die twee werelden te verenigen. De liefde voor zijn geboorteland spreekt duidelijk uit de manier waarop hij de prachtige dieren uit Afrika weet neer te zetten, krachtig, sprankelend en indringend maar ook met iets van de ingetogenheid van de westerse wereld. Met zijn rusteloze verbeelding en energie heeft hij een constante behoefte aan uitdagingen in zijn dagelijkse leven, zo kan hij zich naast zijn kunstenaarschap evenzeer uitleven als sportman en muzikant. Geraakt door de emoties die de dieren van zijn geboorteland oproepen zet hij ze met een enorme dynamiek en passie op het doek, daarbij gestimuleerd door muziek als Instrumental Blues en Reggae. Met een boost van positieve energie geeft hij in acryl het karakter van de dieren weer zodat de kijker geraakt wordt door hun kracht en energie. Zijn werken stralen een ongeëvenaarde bezieling en optimisme uit waardoor hij erin in slaagt de toeschouwer deelgenoot te maken van wat hem drijft.

INSANITY ART ARTIST: hij is een vaste waarde in Knokke door meerdere deelnames aan de Live Sessions en exposeerde reeds ontelbare keren, #OneoftheSeven.

Ludo Modelo

Begon pas op latere leeftijd te schilderen daar hij vroeger de kans niet gekregen had om enige academische opleiding te genieten. De creatieve kriebel is echter altijd gebleven en rond zijn 40e levensjaar was de innerlijke drang te sterk om er niet aan toe te geven. Zo ontstonden zijn eerste schilderijen.

STIJL: van figuratieve werkjes naar iets meer pasteuze en later nog meer abstracte werken, altijd veelkleurig en zeker niet triest. Door de jaren heen is zijn stijl compleet veranderd en gegroeid, maar het experimentele en creatieve aspect blijft steeds een grote rol spelen. Heden onderscheidt hij zich vooral door de volle kleurrijke toetsen aangebracht op zijn eigen personages, die met de grote monden. Deze zijn ontstaan uit het gezegde dat Antwerpenaren een groot bakkes hebben. Hij creëert Art met een speelse humor welke in schril contrast staat tot huidige grijze kleurloze maatschappij. Zijn Art is creatief, speels en zeer kleurrijk en zijn werken vormen een combinatie van Pop-Art/Abstracte portretten met een verslavend ritme op ieder werk. Hevige felle kleuren, grote abstract figuratieve figuren met dikke boldy lijnen afgewerkt, zijn kenmerkend en bepalend voor zijn huidige stijl. Ze lijken elektrisch geladen figuren welke een speciale manier van kijken op de wereld afdwingen, door zijn ogen gezien.

INSANITY ART ARTIST: hij is een vaste waarde in Knokke door meerdere deelnames aan de Live Sessions en exposeerde reeds ontelbare keren, zijn bekendste project was verleden jaar toen hij de Donkey Parade organiseerde doorheen Belgie. #OneoftheSeven

David Kuppens

Als 8-jarige tekende hij op asfalt tijdens een braderie in zijn dorp, waar hij werd beoordeeld door de kunstkring, en meteen de eerste prijs in de wacht sleepte. De jaren 90 waren olie- en kleurrijk aangelegd. Op 24-jarige leeftijd al actief in kunst: Tal van exposities in banken, musea, gemeentehuizen, culturele centra. Diverse samenwerkingen met galerijen volgden. KDart bestaat reeds 25-jaar.

STIJL: sinds 2016 zijn de kleurencombinaties zwart, goud, wit en brons zijn typisch handelsmerk, eveneens afwerkingen met 24 karaat gold dust (nieuwe collectie belegd met bladgoud) Zijn nieuwe collectie noemt ‘‘de rivier van de hemel”.

INSANITY ART ARTIST: Gedurende de zomer van 2019 nam hij meermaals deel aan de Live Sessions© aan het Casino van Knokke, In februari deed hij Live Sessions in de nieuwe art venue : 12 Senses Knokke. #OneoftheSeven

Nancy Lujks

Op jonge leeftijd wist zij kleur een plaats te geven in haar dagelijkse bestaan. Door emoties in kleur te vangen en vice versa, kon ze aan de slag als kleurconsulente. Dit bleek de perfecte voedingsbodem om haar ware roeping bloot te leggen.

STIJL: Aanvankelijk maakte ze portretten maar evolueerde stilaan in de richting van haar eigen stijl, haar identiteit die ver van de reproductie van prenten lag. Rond 2010 ging ze terug aan de slag met verf en doek en sinds april 2019 leeft ze zich uit in vernieuwende en hedendaagse creaties met warme, aardekleurige tinten. Extra gevoel breng ze aan in reliëf. Haar mixed media-beleving gaat van vloeiende kringen naar woeste samenstellingen, van geborgenheid over zoeken naar liefde of het ervaren van onmacht. Ieder gevoel wordt gerespecteerd, men ziet de mens. Hoe hard en onherbergzaam de weg kan worden, zachte tinten, dicht bij de natuur, geven natuurlijke impulsen zodat men ook harde ervaringen zacht leert te beleven. Het is als de leerschool van het leven, een constante dynamiek die op doek wordt overgebracht en waar u als aanschouwer mee van leert te durven evolueren.

INSANITY ART ARTIST: Ze zal tijdens een Live Sessions bij Chocolatier M te zien zijn in Knokke, als onderdeel van het Art Bottles Project. #OneoftheSeven

Wenst u zelf ook een gepersonaliseerde Art Bottle?
Neem contact op via: www.artbynans.com of info@artbynans.com

Bjornoart

Al heel vlug werd hem geleerd een potlood vast te houden om de eerste krullen op papier te laten verschijnen. Zijn vader Robert leerde hem stap per stap het beter tekenen van de dagelijkse vormen: een stuk fruit, de theepot en nog vele andere objecten. Het tekenpapier kon nooit groot of lang genoeg zijn.

STIJL: door zijn opleiding natuursteenbewerking volgden kleine beeldjes tot grote tuintafels, maar de passie voor het tekenen bleef, overal stond er wel iets op getekend. Na een korte pauze begon hij ook te schilderen, en ontstond het verhaal ‘Bjornoart’. Momenteel is zijn thema ”free fall on water“ en toont zo de kracht van groeten en fruit in al zijn glorie.

INSANITY ART ARTIST: hij neemt deel aan het #WeareSinners Project. #OneoftheSeven

Wenst u zelf ook een gepersonaliseerde Art Bottle?
Neem contact op via: www.bjornoart.be of bjorn@bjornoart.com

Benedict’Art

Benedicte Vandewattyne (17 november 1969) is een belgische artiest.

STIJL: zij schildert voornamelijk in olieverf op canvas. Haar werk is vooral gekend door haar expressieve en kleurrijke kenmerken. Zij werkt met een fotografisch element dat zo een kubisme effect creert. Dit effect ontstaat door de algemene indruk van de fotografie te veranderen. Ieder schilderij heeft een intense sfeer, ontstaan door een delicaat kleurenpalet. Het ene kleur versterkt het andere en laat deze schijnen. Benedicte houdt van symbolism en is niet bang om uitdagende thema’s aan te pakken. Schilderen maakte altijd deel uit van haar leven en van haar manier zich te uiten, om zo op heel creatieve manier beetje te ontsnappen aan de realiteit.

INSANITY ART ARTIST: In mei deed zij een Live Sessions in de nieuwe art venue 12 Senses Knokke, als onderdeel van het Art Bottles Project. #OneoftheSeven


Olivier Ameye

Geboren in Oostende (1973) Na zijn studies in St-Luc te Doornik en in Engeland begon hij zijn carrière in de wereld van Antiquiteiten en immobielen, maar sinds 2014 besliste hij zich volledig over te geven aan de kunst en het kunstschilderen.

STIJL: Een verlangen van escapades en dromen vervullen. De verbeelding en de perfectie van lijnen werden zijn handelsmerk. Sedertdien exposeerde hij in verschillende galerijen in België, Frankrijk en Monaco.

INISANITY ART ARTISThij neemt deel aan het #WeareSinners Project #OneoftheSeven

EMBRACE YOUR AGE To enter this site, You need to be of legal drinking age in your country!